Hvem er jeg

 


Jeg hedder Susanne Sievers er 46 år og bor i Grindløse.

Jeg er gift med Frank som kører lastbil.

Vi har 3 store børn på 17, 22 og 23 år.

 

Jeg blev uddannet pædagog i 1999. Jeg har 20 års erfaringer fra børnehaver, SFO samt specialinstitution. 

 

I 2009 fik jeg en PD i specialpædagogik på linien for talepædagoger, da jeg er meget optaget af børns sproglige udvikling.

 

Vi har en super sød og rolig labrador som hedder Chico. Han vil kun være sammen med børnene, hvis det er ok med forældrene. Han vil dog primært være i stuen med lukket dør. Derudover har vi høns og katten Balder, som er udekat.                                Kontaktoplysninger

 

 Susanne Sievers

 Krogen 1

 Grindløse

 5400 Bogense

 

 Tlf nr 29845737

 Mail - susannesnaturborn@gmail.com

 

På kortet kan i se, hvor jeg bor. Der er kun ca. 10 minutters kørsel til både Bogense, Søndersø og Særslev fra mig. Og 15 minutter til Otterup.. Så det er relativt hurtigt og nemt at finde ud til mig, uanset hvor i bor på Nordfyn. Alle er meget velkomne til at kontakte mig. 

 

Hvis i har intresse i min pasningsordning, kan i kontakte mig på tlf eller mail og vi kan aftale at i kommer på besøg.

 

Hvis i ønsker jeres barn optaget i min pasningsordning, udfylder vi sammen en indmeldelseskontrakt.. Denne kontrakt skal uploades når i søger om tilskud i kommunen.   


Udmeldelse skal ske minimun 2 måneder før barnet stopper. Børn fra Nordfyns Kommune udmelses automatisk til den 1. i måneden før det bliver 3 år, hvorefter det kan starte i børnehave.Kurser


- Førstehjælp specielt målrettet 0-3 årge

- Førstehjælp med hjertestarter

- Præmature børn (for tidlligt fødte)