Hvem er jeg

 

Jeg hedder Susanne Sievers er 44 år og bor i Grindløse.

Jeg er gift med Frank som kører lastbil.

Vi har 3 store børn. Alexander på 16 år bor på efterskole, Nicolaj på 21 bor i Assens, Casper på 22 bor hos os og arbejder i en børnehave.

 

Jeg blev uddannet pædagog i 1999. Jeg har 20 års erfaringer fra børnehaver, SFO samt specialinstitution. De sidste 10 år har jeg arbejdet i en naturbørnehave.

 

I 2009 fik jeg en PD i specialpædagogik på linien for talepædagoger, da jeg er meget optaget af børns sproglige udvikling.

 

Vi har en super sød og rolig labrador som hedder Chico. Han vil kun være sammen med børnene, hvis det er ok med forældrene. Derudover har vi høns og katten Balder, som er udekat.                                Kontaktoplysninger

 

 Susanne Sievers

 Krogen 1

 Grindløse

 5400 Bogense

 

 Tlf nr 29845737

 Mail - susannesnaturborn@gmail.com

 

På kortet kan i se, hvor jeg bor. Der er kun ca. 10 minutters kørsel til både Bogense, Søndersø og Særslev fra mig. Og 15 minutter til Otterup.. Så det er relativt hurtigt og nemt at finde ud til mig, uanset hvor i bor på Nordfyn. Alle er meget velkomne til at kontakte mig. 

 

Hvis i har intresse i min pasningsordning, kan i kontakte mig på tlf eller mail og vi kan aftale at i kommer på besøg.

 

Hvis i ønsker jeres barn optaget i min pasningsordning, udfylder vi sammen en indmeldelseskontrakt.. Denne kontrakt skal uploades når i søger om tilskud i kommunen.   


Udmeldelse skal ske minimun 2 måneder før barnet stopper. Barnet udmelses automatisk til den 1. i måneden før det bliver 3 år, hvorefter det kan starte i børnehave.Kurser


- Førstehjælp specielt målrettet 0-3 årge

- Førstehjælp med hjertestarter

- Premature børn (for tidlligt fødte)© All rights reserved.